Skip to main content

Behandlinger

Zoneterapi er en behandling, hvor der masseres og trykmasseres på fodsåler, fodryg og underben.
Zoneterapi er et godt redskab til at opretholde et godt helbred, og forebygge ubalancer i at videreudvikle sig til sygdomme. Med zoneterapi har du en effektiv sygdomsbekæmpende metode, hvor du behandler ikke blot symptomet og sygdommen – men hele kroppen. Zoneterapi er velegnet til behandling af mennesker i alle aldre.

Der er 200.000 nerveender i hver fod. Måske forklarer det mere end noget andet, hvorfor zoneterapi føles så behageligt. Nerveenderne i fødderne har en udstrakt forbindelse med alle områder af kroppen gennem rygmarven og hjernen. Det er helt sikkert, at fødderne er en guldmine af muligheder for at lette spændinger og forbedre helbredet.

Muskulær zoneterapi er en behandling, der specifikt er rettet mod at afhjælpe problemer i muskler og led i bevægeapparatet, og muskulær zoneterapi er derfor særdeles velegnet til behandling af de mange forskellige gener, der ofte følger med et såvel stillesiddende som fysisk belastet arbejdsliv.

Zoneterapi og muskulær zoneterapi kan således hjælpe på rigtig mange problemstillinger, uanset om det er problemer med fordøjelse, immunforsvar, nervesystem, hormonsystem, fertilitetsproblemer, luftveje, kredsløb, søvnproblemer, stress, spændinger, hovedpine, infektioner, smerter, rygproblemer m.m.

Jeg tilbyder NADA behandling under zoneterapibehandling. NADA er øreakupunktur, som har en rigtig fin og beroligende effekt på kroppen.

Derudover tilbyder jeg konsultationer i homøopati, hvor du vil blive vejledt i, hvilke homøopatiske midler der vil kunne hjælpe dig. Zoneterapi og homøopati supplerer hinanden rigtig godt, idet de forstærker hinandens effekt.