Skip to main content

“Efter kun een afstressende behandling kunne jeg mærke en enorm forandring: Jeg var gået fra manglende kontrol til pludselig at kunne overskue opgaverne. Det var de samme opgaver, men jeg havde nu overskud til at kunne slappe af omkring arbejdet. Den ubehagelige følelse var væk.”

Læs mere

“Jeg er gået fra at være dagligt forkølet med altid løbende næse, snøft og nys til, at jeg næsten aldrig mærker noget til min allergi. Jeg har indenfor de sidste tre uger været på weekend i hus med hund, og der har ikke været allergiske reaktioner overhovedet.”

Læs mere

Jeg oplever, at zoneterapien har en virkelig god effekt på kroppen både forebyggende og behandlende. For mig er det en måde, hvorpå jeg kan få affaldsstoffer ud af kroppen, og gøre den mere stærk og modstandsdygtig. For min datter har det især hjulpet på fordøjelsen, og det har styrket hendes immunforsvar.

Læs mere

“Som støttende behandling har Anette, som også er antroposofisk heilpraktiker, givet råd med homøopatisk medicin, som jeg med tiden er blevet fortrolig med at anvende til styrkelse af immunforsvaret og ved begyndende sygdom og ved hoste og feber. Vi er nu inde i 3. vinter uden medicinering. Uden angstprovokerende hosteanfald og vågne nætter, og nu med væsentlig færre sygedage."

Læs mere

“Siden sommeren 2017 har Lærke kun været forkølet én gang. Ingen sygedage siden skolestart 2017, ingen skranten. Selvom der er lang vej igen på nogle områder, er det her en KÆMPE forvandling, som vi kun har kunnet drømme om."

Læs mere

“Efter 4-5 behandlinger er Magnus helt fri for ondt i maven. Desuden fungerer den perfekt. Vi har derfor aflyst den ellers planlagte tid på maveafdelingen på Skejby Sygehus.”

Læs mere

“Allerede fra første behandling oplevede vi en positiv effekt. Vi oplevede en væsentlig bedring i vores søns nattesøvn. Han sov mere og græd mindre. Vi er SÅ taknemmelige over Anettes behandlinger, som har givet os en meget mere glad og tilpas dreng."

Læs mere

“Efter endnu en behandling på samme måde forsvandt smerterne, og det var en stor lettelse. Nu kan jeg igen løfte uden problemer, og jeg kan bevæge mig frit, uden at det fremkalder smerter.”

Læs mere