Skip to main content

3 år gammel blev min datter ramt af en slem omgang hoste ved forkølelser. Hun hostede indtil hun kastede op, og blev helt afkræftet. Hun var ustandselig syg, og blev til sidst hasteindlagt, hvor hun fik konstateret virusbetinget astmatisk bronkitis. Hun blev behandlet med binyrebarkhormon 3 vintre i træk. Medicinen fjernede ikke hendes sygdom. Den hjalp kun, når hun havde astmaanfald. Forskellige diffuse symptomer kom til. Primært forskellige slags hududslet, som så ud til at være bivirkninger af medicinen. Hun fik mærkelige udslet i ansigtet, og vi fik at vide, at det så man ofte hos astmabørn. Hun fik ordineret cortisoncreme.

Vi kontaktede herefter Midtbyens Zoneterapi, og startede op hos Anette i rolige og rare rammer. Som støttende behandling har Anette, som også er antroposofisk heilpraktiker givet råd med homøopatisk medicin, som jeg med tiden er blevet fortrolig med at anvende til styrkelse af immunforsvaret, og ved begyndende sygdom, samt ved hoste og feber.

Vi er nu inde i 3. vinter uden medicinering. Uden angstprovokerende hosteanfald, og vågne nætter, og nu med væsentlig færre sygedage. Vi benytter os af zoneterapi, når der er behov for støtte til især immunforsvaret og fordøjelsen.

Min datter er glad for, og tryg ved zoneterapien. Hun har fået hendes kræfter tilbage, løber omkring igen, og føler sig, som hun selv udtrykker det: "lysere indeni". Det er en enorm befrielse ikke at skulle rammes af den frygt og angst der fulgte med min datters hosten og hvæsen. Hele familien har nu mere overskud i hverdagen.

Tora, mor