Skip to main content

 

Min grænse var nået. Derfor fik jeg en tid hos Anette.

 Jeg har gennem hele mit teenager- og voksenliv haft voldsomme problemer med allergi - en allergi der har påvirket min hverdag i langt højere grad, end jeg selv har været opmærksom på. Det kan jeg allerede nu se efter bare få måneders behandling hos Anette. 

Min allergi har haft mange årsager. Det værste har været husstøvmider. Derudover har både pollen og hunde kunnet udløse allergien.

Anettes tilgang og sympati overfor min situation har hjulpet mig et meget langt stykke. Allerede ved første møde var hun klar med en plan for de første skridt til at komme allergien til livs.

Homøopati og en masse zoneterapi har ført til, at jeg har det meget bedre. Jeg er gået fra at være dagligt forkølet med altid løbende næse, snøft og nys til, at jeg næsten aldrig mærker noget til min allergi. Jeg har indenfor de sidste tre uger været på weekend i hus med hund, og der har ikke været allergiske reaktioner overhovedet.

Vi er ikke 100 procent i mål endnu, men jeg er overbevist om, at vi nok skal komme det. For som Anette siger: ”Vi giver aldrig op”.

Jeg kan kun give Anette mine varmeste anbefalinger. Jeg håber at andre kan få øjnene op for den alternative tilgang til at blive rask.

Emma Brødsgaard