Skip to main content

Lærke er knap 7 år. Siden 6 måneders alderen, har hun dagligt været på flere slags asthma-medicin pga hoste. Hun har været igennem 9 lungebetændelser og 3 indlæggelser, mange mellemørebetændelser og langvarige forkølelser, inden hun blev 6 år. Hun har flere gange fået lagt dræn i ørerne, fået fjernet polypper, og sågar modtaget influenzavacciner årligt. Dertil skal det siges, at hun hvert år har været syg 1-2 gange om måneden fra oktober til april. Sommeren 2017 besluttede vi os for at prøve noget helt nyt. Vi skrottede AL medicin og påbegyndte zoneterapi-behandlinger hos Anette. En gang om ugen har Anette behandlet Lærke med zoneterapi, og anbefalet homøopatisk medicin, som vi startede op med.

Siden sommeren 2017 har Lærke kun været forkølet én gang. Ingen sygedage siden skolestart 2017, ingen skranten. Selvom der er lang vej igen på nogle områder, er det her en KÆMPE forvandling, som vi kun har kunnet drømme om. Anette er meget professionel, dygtig og helt nede på jorden. Et varmt og dejligt menneske, der vækker tillid. Og samtidig har hun en stor tålmodighed.

Jeg giver Anette og Midtbyens Zoneterapi de aller varmeste og bedste anbefalinger, og glæder mig til de næste positive forandringer.

Eline Edslev, Lærkes mor